Uitzenden/detacheren

Heeft u snel extra handen nodig? Op zoek naar flexibel personeel? Jonge mensen die houden van hard werken? De talenten van Westerduin zijn direct beschikbaar.

Uitzenden biedt maximale flexibiliteit zonder risico’s. Dit scheelt u tijd en maakt u organisatie flexibeler. Detacheren biedt  flexibiliteit, maar dan met grote zekerheid. De medewerker staat dan namelijk onder contract bij Westerduin Talent en wordt voor een vaste periode geplaatst als medewerker bij uw organisatie, dat biedt zekerheid!

Met onze uitzenddiensten bent u flexibel zonder risico’s!

Ondernemers doen om verschillende redenen een beroep op uitzendkrachten. Bijvoorbeeld voor het opvangen van pieken in het werk, voor het opvangen van ziekteverzuim of vakantieperiodes, bij het zoeken naar vaste medewerkers of voor het uitsluiten van risico’s.

In al deze gevallen leent Westerduin Talent personeel aan u uit en is dan ook formeel werkgever voor de duur van de overeenkomst. Dat scheelt u tijd en maakt uw organisatie flexibeler.

Zo stelt u de periode van inlenen zelf vast. Uiteraard is achteraf verlengen altijd mogelijk. U betaalt alleen voor de gewerkte uren. Er is geen sprake van improductieve uren. Is de medewerker bijvoorbeeld op vakantie, ziek of naar de tandarts dan betaalt u ook niet! Verder geldt er nagenoeg geen opzegtermijn. Meer flexibiliteit kunt u zich als werkgever niet wensen. In uw online Westerduin Talent omgeving controleert en bevestigt u zelf alle gewerkte uren. Op basis hiervan ontvangt u iedere week een factuur van de gewerkte uren van de week er voor. Eenvoudig en overzichtelijk met maximale grip op de uren inzet.

Flexibiliteit met grote zekerheid, dat is detacheren via Westerduin Talent

Detachering is een vorm van uitlening van medewerkers. Detacheren onderscheidt zich van uitzenden door de grote zekerheid die het met zich mee brengt voor zowel u als voor de gedetacheerde. Doordat de ingeleende medewerker bij ons in dienst is, weet u precies voor welke periode u over de tijdelijke kracht kunt beschikken. Omdat gedetacheerde krachten maximaal inzetbaar moeten blijven, investeren wij voortdurend in opleiding en scholing.

Detachering kan aan een vaste termijn gebonden zijn, maar ook aan een specifiek project. Verlengen van de overeenkomst is uiteraard altijd mogelijk. De medewerker staat onder contract bij Westerduin Talent en kan dus niet zomaar opstappen. Er geldt ook hier dat Westerduin Talent werkgever is en verantwoordelijk is voor de loonadministratie, afdrachten, premies, gehele personeelsadministratie en de ziekterisico’s.

Direct personeel nodig?

wij bellen u...

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.