OVER ONS

Westerduin Talent is sinds 2016 actief als bemiddelaar voor studenten & (young) professionals. We zitten gevestigd op de Christelijke Hogeschool Ede en de Avans Academie in Den Bosch.

Over Westerduin Talent

Westerduin Talent helpt haar klanten met lef, enthousiasme, creativiteit én ondernemerschap aan talentvolle medewerkers. Wij doen dit met oog voor de ander en gericht op de langetermijnrelatie. Dit geldt voor de kandidaten die voor ons werken én voor de opdrachtgevers en klanten. Westerduin Talent is onderdeel van de Westerduin Groep welke als bemiddelaar actief is in verschillende branches, oa: de zorg, onderwijs, logistiek, bouw, groen en techniek.

Missie – Westerduin Talent bestaat om vanuit waardevolle teams professionals te inspireren om in beweging te komen en op de juiste werkplek tot bloei te komen. We hebben een diepgewortelde drive om een positieve impact te hebben om mensen een plek in de maatschappij in te laten innemen waarin ze van betekenis kunnen zijn en kunnen groeien richting hun bestemming.

Visie – Verregaande dienstverlening bieden aan werkzoekenden. Einddoel daarbij is het vinden van de juiste baan, maar minstens zo belangrijk is het proces dat daar aan voorafgaat. Hierbij is intensieve en persoonlijke begeleiding van groot belang voor zowel de werkzoekende als de werkgever.

Meer over ons

Wil je meer over ons te weten komen? Lees op de onderstaande pagina’s meer over Westerduin Talent. Zoek je naar meer informatie over ons? Neem dan hier contact met ons op.