Menu

Over ons

Vanuit de succesformule van Westerduin Personeelsbemiddeling is een droom ontwikkeld. Zo is op 1 maart 2016 Westerduin Talent geboren. Vanuit die droom en passie werken wij actief om mensen in hun carrière te ondersteunen. Met de eerste vestiging in de Christelijke Hogeschool Ede gingen we aan de slag om jonge, talentvolle mensen naar de arbeidsmarkt te bemiddelen en te begeleiden. Maar we zijn meer dan een arbeidsbemiddelaar. Westerduin Talent bouwt aan teams en helpt daarmee haar klanten met lef, enthousiasme, creativiteit én ondernemerschap aan talentvolle medewerkers. Wij doen dit met oog voor de ander en gericht op de langetermijnrelatie. Dit geldt voor de kandidaten die voor ons werken én voor de werkgevers.

Missie – Westerduin Talent bestaat om vanuit waardevolle teams professionals te inspireren om in beweging te komen en op de juiste werkplek tot bloei te komen. We hebben een diepgewortelde drive om een positieve impact te hebben om mensen een plek in de maatschappij in te laten innemen waarin ze van betekenis kunnen zijn en kunnen groeien richting hun bestemming.

Visie – Verregaande dienstverlening bieden aan werkzoekenden. Einddoel daarbij is het vinden van de juiste baan, maar minstens zo belangrijk is het proces dat daar aan voorafgaat. Hierbij is intensieve en persoonlijke begeleiding van groot belang voor zowel de werkzoekende als de werkgever.

Meer over ons

Wil je meer over ons te weten komen? Lees op de onderstaande pagina’s meer over Westerduin Talent. Zoek je naar meer informatie over ons? Neem dan hier contact met ons op.

 

 

Direct personeel nodig?

wij bellen u...

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.