Werken bij Westerduin Talent

Westerduin Talent bouwt aan teams en helpt daarmee haar klanten met enthousiasme, creativiteit én ondernemerschap aan talentvolle medewerkers. Wij doen dit met oog voor de ander, hierbij kijken we naar een langetermijnrelatie. Dit geldt  zowel voor onze kandidaten als voor werkgevers.

Kom jij werken bij Westerduin Talent? Dan ben je in beweging. Het gaat daarbij om jezelf en om je eigen ontwikkeling, maar zeker ook met oog voor de ander. Door samen de scherpte op te zoeken, creëer je een optimale omgeving om tot groei te komen. Wij zijn onderdeel van de Westerduin Groep. De medewerkers die bij Westerduin Groep werken zijn trots op de cultuur, ervaren hun werk als betekenisvol en werken met een gevoel van perspectief. Wij bestaan omdat we vanuit waardevolle teams onze omgeving willen inspireren om in beweging te komen en daarmee te groeien, in alle opzichten.

Werken bij Westerduin Talent betekent dat je een verschil kunt maken en van betekenis kunt zijn voor de mensen om je heen. Zo kijken wij naar jou als persoon. Maar waar heb jij behoefte aan en wat zijn jouw drijfveren? Bij Waterduin Talent helpen wij jou met het vinden van een passende baan in de zorg. Op dit moment bieden wij de onderstaande vacatures. Interesse? Laat het ons weten!