Menu

Traineeships CHE

Van student naar professional in de praktijk

Wil jij lekker aan het werk en betaald afstuderen? Studeren en direct werkervaring op doen? Jezelf ontwikkelen en bouwen aan je CV? En studeer jij Social Work? Volg dan de minor Traineeship.

Bij deelname aan deze minor ben je al tijdens je studiejaar aan een werkgever verbonden. Het eerste leerjaar zet je je 32 uur per week in voor de organisatie: 18 uur krijg je uitbetaald als werknemer, en 14 uur besteed je aan je afstuderen. Het tweede jaar krijg je een contract voor minimaal 24 uur per week bij de werkgever.

Tijdens dit traineeship volg je samen met andere trainees een programma dat gericht is op kennis en persoonlijke ontwikkeling. Zo bouw je aan jezelf als professional met behulp van de werkgever, de CHE en Westerduin Talent.

Studie-eisen

  • Data: september 2019 – september 2021
  • Locatie: De werkgever/CHE
  • Niveau: Hbo-minor
  • Voertaal: Nederlands
  • EC: 30

Vacatures

Voor de minor Traineeship hebben wij de volgende vacatures open:

Leeropbrengsten

Je begint het traineeship in het vierde jaar van je opleiding Social Work. Deze minor volg je naast het afstuderen. Nadat je afgestudeerd bent, blijf je het traineeship volgen en blijf je nog een jaar aan het werk bij de organisatie als trainee. Gedurende deze twee jaar word je begeleid door de organisatie, de CHE en Westerduin Talent. Zo doe je werkervaring op in de praktijk, volg je interessante masterclasses en krijg je begeleiding bij je professionele ontwikkeling.

College en toetsing

De masterclasses zijn onder andere gericht op kernkwaliteiten, regie pakken over eigen ontwikkeling en leven en werken vanuit passie. Daarnaast worden er ook zaken behandeld die meteen op de werkvloer toegepast kunnen worden, zoals omgaan met agressie en het werken met verschillende communicatiestijlen. Externe sprekers en trainingen zullen onderdeel zijn van de masterclasses. Deze masterclasses worden georganiseerd door de CHE en Westerduin Talent.

Om je te ontwikkelen tot professional is er ruimte voor supervisie met de andere trainees onder leiding van een coach. Tijdens deze momenten kan je samen sparren, ervaringen uitwisselen en van elkaar leren.

Toelatingseisen

Deze minor is geschikt voor Social Work studenten die in de praktijk willen leren en zich willen verbinden aan een werkgever.

Naast het inschrijven voor deze minor solliciteer je op een traineeshipvacature. Deze vacatures kun je vinden via de volgende link: Traineeship

Mocht je vragen hebben over het traineeship of de traineeshipvacatures kan je bellen naar 0318-760 460.

Heb je vragen over deze minor of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Annemarie via annemarie@westerduintalent.nl of bel 06-86889501.