VACATURES TRAINEESHIPS

Als je de minor Traineeship gaat doen, krijg je een contract bij een organisatie. Op deze pagina lees je welke organisaties deelnemen. Deze lijst wordt in de komende weken aangevuld. Ook vind je hier binnenkort uitgebreide vacatures.

Prokino - Rotterdam

Trainee Jeugdzorgwerker Prokino Rotterdam

Prokino in Rotterdam biedt residentiële zorg aan jongeren van 10 tot 23 jaar op verschillende groepen, zoals een meidengroep, LVB-groep en Kamertrainingcentrum.

Wij zijn op zoek naar een trainee die aan de slag gaat als zorgmedewerker op een van deze groepen. Op deze groepen bied je begeleiding aan de jongeren. Zo breng je de hulpvraag in kaart tijdens de intake, schrijf je begeleidingsplannen, werk je aan doelen en werk je samen met de jongeren aan toekomstperspectief.

Op welke groep je komt te werken hangt af van de beschikbare ruimte. Dit horen wij nog van de organisatie, maar ook horen we graag jouw voorkeur. De hele vacature komt binnenkort online.

Prokino - Nieuwegein

Trainee Jeugdzorgwerker Prokino Nieuwegein

Prokino in Nieuwegein begeleidt en ondersteunt kinderen, jongeren en gezinnen die ondersteuning nodig hebben bij de ontwikkeling en opvoeding. Deze ondersteuning wordt gedaan aan de hand van diverse vormen, zoals residentiële woongroepen en kamertrainingen.

In september 2020 opent er een nieuw kamertrainingcentrum. Wij zijn hiervoor op zoek naar een trainee. Als trainee ga je aan de slag op deze nieuwe groep en help je mee met de opbouw van dit centrum. Je werkt als begeleider en brengt de hulpvraag van de jongeren in beeld. Je stelt de begeleidingsplannen op en werkt samen met de jongeren aan hun doelen. Belangrijk bij de kamertraining is dat je werkt naar zelfstandigheid en hen toekomstperspectief biedt. De hele vacature komt binnenkort online.

Eddee Zorgverlening - Dordrecht

Trainee Ambulant begeleider Eddee Zorgverlening in Dordrecht

Eddee zorgverlening is een jonge, christelijke en dynamische organisatie die begeleiding biedt aan mensen met een psychiatrische diagnose (bijvoorbeeld ADHD, autisme of een angststoornis). Ze ondersteunen zowel gezinnen, jongeren en volwassenen zoveel mogelijk in de eigen woonsituatie.

Wij zijn op zoek naar een trainee die aan de slag gaat als Ambulant Begeleider. In deze functie coach je de kinderen, jongeren en volwassenen. Samen met de cliënten stel je een zorgplan op en ga je aan de slag met doelen, om de zelfredzaamheid te vergroten en de competenties te versterken. Bekijk hier de vacature voor de volledige omschrijving.

JP van den Bent - Ugchelen

Trainee Assistent begeleider JP van den Bent in Ugchelen

De JP van den Bent stichting in Ugchelen biedt ondersteuning aan mensen met diverse problematieken. In 14 appartementen wonen cliënten met bijvoorbeeld een licht verstandelijke beperking, psychische problematieken en verslaving. Door het kortdurende verblijf, wisselen de problematieken veel.

Wij zijn op zoek naar een trainee die aan de slag gaat als assistent begeleider op deze locatie. Als assistent begeleider sta je naast de begeleiders. Je draagt samen de zorg voor de cliënten en begeleidt hen. Per cliënt wordt de behandeling bepaald op basis van maatwerk. Je draagt bij aan het maken van het behandelingsplan en schakelt met externe partijen. Je werkt op een gelijkwaardige basis met de cliënten vanuit een professionele houding. De hele vacature komt binnenkort online.

Vacatures

Traineeship Social Work

Ede 16 - 24 uur Parttime
Bekijk vacature

Trainee (Assistent) Begeleider

Ugchelen 24 - 32 uur Parttime
Bekijk vacature

Trainee Ambulant Begeleider

Dordrecht 24 - 32 uur Parttime
Bekijk vacature
/* */ //