Oude Kerkweg 100, Ede, Nederland

Vestiging Ede

Ede
Bezoekadres
Oude Kerkweg 100 | 6717 JS | Ede
Lokaal 0.005
0318 760 460
che@westerduintalent.nl

Onze andere vestigingen:

Westerduin Talent op de Christelijke Hogeschool Ede helpt jou in je zoektocht naar een baan in de zorg of hulpverlening. Wij geloven in het bouwen van teams. Echt goede teams staan krachtig in hun missie en verlenen de beste zorg.

Dit doen wij door een baan voor je te zoeken die niet alleen past bij je opleiding maar ook bij jou als persoon. Op deze manier willen wij geïnspireerde mensen én teams creëren. Tevreden teams werken prima, maar geïnspireerde teams werken twee maal zo productief.  Bovendien vinden wij het belangrijk dat jij je in jouw functie gehoord voelt.

Vanuit Westerduin Talent zien we het personeelstekort in de zorg oplopen. We zien hoe heftig de overgang van student naar je eerste baan kan zijn. We zien ervaren medewerkers die perspectief missen, of het best spannend vinden om te solliciteren en daardoor niet de groei doormaken die ze zouden kunnen doormaken. Met deze constatering zien wij het als onze missie om jou dusdanig te begeleiden. Wij willen luisteren naar jou. Wat zijn jouw wensen en wat is jouw passie voor jouw carrière? Laat het ons weten.

westerduin-talent-instagram

profielfoto-rowen-lok-2019
profiel-kylian-van-enk
profiel-Rob-Hendriks
profiel-Joanne-Pennings