Menu

Werkzoekenden

Jij bent een intelligente en kritische (young) professional en jij zoekt een baan. Wij zijn Westerduin Talent en wij helpen jou persoonlijk bij deze zoektocht. Wij zijn er als je al een tijd zoekt naar een (andere) baan, je nét op de arbeidsmarkt bevindt, wilt werken naast je studie of misschien wel helemaal niet zo goed weet wat je zoekt. Bij Westerduin Talent vind je verschillende vacatures in verschillende branches.

Bij Westerduin Talent gaat het om joúw carrière. Vanuit onze vakkennis kunnen wij jou goed adviseren in je zoektocht. Werken via Westerduin Talent betekent dat je een verschil kunt maken en van betekenis kunt zijn voor de mensen om je heen. Wij kijken naar jou als persoon – waar heb jij behoefte aan, wat zijn jouw drijfveren en hoe komt dit tot zijn recht in jouw baan?

Omdat wij verstand hebben van de arbeidsmarkt en een groot netwerk hebben, weten wij goed hoe jij je moet profileren. Door het vele persoonlijke contact leren we jou goed kennen en kunnen we goed inschatten wat bij jou past. Bovendien kunnen we door het persoonlijke contact snel schakelen. Daardoor ben jij snel geholpen aan een baan voor de lange duur.

Loop eens binnen voor een vrijblijvend gesprek! Dat kan bij de Avans Academie Associate Degrees in Den Bosch of op de Christelijke Hogeschool Ede.