MARKETING & COMMUNICATIE

Jij ademt Marketing en Sales en jij bent bijna klaar met je opleiding Associate degree. Spannend! Aan de bak! Wat heb jij nodig om je droombaan te vinden?

Alle vacatures Marketing & Communicatie

Werken in de Marketing & Communicatie

Junior Marketeer

Waalre 32 - 40 uur Fulltime

Junior Marketing Specialist

Breda 32 - 40 uur Fulltime

Werken in de Marketing & Communicatie

Westerduin Talent is een bemiddelaar voor starters die aan het begin van hun carrière staan. Een eerste baan is niet niks! De overstap van studeren naar werken kan best groot zijn. Wij denken graag met je mee en begeleiden je in dit proces.

Werken in de Marketing & Communicatie

De kans is groot dat jij voor Online Marketing of Sales Marketing hebt gekozen. Alleen nu moet je op zoek naar een baan die bij jou past. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als Junior Accountmanager of Online Marketeer.

Wil jij…

  • creatieve (offline & online) campagnes verzinnen en uitvoeren?
  • je eigen events organiseren en jouw doelgroep bereiken?
  • volop door ontwikkelen als medior/senior communicatie specialist?
  • aan het werk in bedrijfsleven, non-profit of overheid?

 

Wij zoeken jou

Dat jij met een lach naar je werk gaat, staat bij ons centraal. Wil jij aan de slag in de Marketing & Communicatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel mooie vacatures waar je blij van wordt. Bekijk ze hier.

Hoe belangrijk leren en ontwikkelen is

Wat voor werk doe jij nu? En wil je dit over een jaar of 10 nog steeds doen? Veel mensen stellen deze vraag aan zichzelf en jij misschien ook wel…

Lees het artikel

Heb je een
vraag?

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Wanneer je je cv hebt achtergelaten of gesolliciteerd hebt op een vacature, bellen wij je binnen een week. In dit telefoongesprek vragen we o.a. naar je motivatie en de reden dat je op zoek bent naar (nieuw) werk. We nodigen je uit bij ons op kantoor in Ede of Den Bosch en gaan uitgebreid met jou in gesprek. Na dit gesprek delen wij je profiel – altijd in overleg met jou – met (verschillende) opdrachtgevers die vacatures hebben die aansluiten bij jouw profiel. Bij interesse volgt een gesprek bij de opdrachtgever, waarna je vaak een meeloop dag volgt. Wanneer dit van beide kanten positief is, teken je je contract en ga je aan de slag bij de opdrachtgever.

Wat is de sluitingsdatum van de vacature?

Over het algemeen werkt Westerduin Talent niet met sluitingsdata. We proberen de website vacatures zo actueel mogelijk te houden. Dat betekent dat ingevulde vacatures zo snel mogelijk van de site worden gehaald.

Wat zijn de voordelen van werken via Westerduin Talent?

Werken via Westerduin Talent biedt verschillende voordelen. Wanneer je via Westerduin Talent aan de slag gaat, kies je voor een organisatie waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. We willen goed luisteren naar jou en je passie. We gaan dan ook graag op zoek naar een baan voor de lange termijn die aansluit bij jouw ervaringen, kwaliteiten én interesses.
Daarbij adviseert Westerduin Talent je vanuit vakkennis. We weten wat er speelt in de sectoren waar we in bemiddelen en proberen je vanuit die kennis zo goed mogelijk te begeleiden. Daarnaast hebben we verstand van de arbeidsmarkt en weten we hoe je je moet profileren richting opdrachtgevers. Heb jij behoefte aan een stukje extra begeleiding (bijvoorbeeld hulp bij solliciteren of cv check)? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij denken graag met jou en je carrière mee.