Recruit a Friend

Recruit a Friend Bonus

Bij Westerduin Talent zijn we altijd op zoek naar nieuw talent!

Zie je een vacature voorbij komen waar je zelf geen interesse in hebt, maar waarvoor je wel iemand uit je netwerk kent? Breng jouw vriend/vriendin/studie- of kamergenoot/kennis met ons in contact en maak kans op een leuke Recruit a Friend Bonus!

Hoe werkt het precies?

  • Stuur de vacature door binnen je netwerk;
  • Als er iemand uit je netwerk interesse toont, stuur dan z.s.m. de gegevens (naam, telefoonnummer & e-mailadres) naar ons op zodat wij contact kunnen opnemen. Je kunt dit mailen naar info@westerduintalent.nl o.v.v. Recruit a Friend;
  • Degene die interesse heeft kan ook zelf contact opnemen met ons o.v.v. Recruit a Friend en de naam van degene die je de vacature heeft doorgestuurd;
  • Als hij of zij ook daadwerkelijk aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers, dan ontvang je de Recruit a Friend Bonus!

gratis-bon-recruit-a-friend

Uiteraard is de bonus afhankelijk van het dienstverband (parttime of fulltime) en moet diegene minimaal 2 weken aan het werk gaan. Hierna ontvang je een Bol.com bon €15,-. Dus Recruit a Friend en stuur onze vacature door naar een bekende. Wie weet geniet jij dan straks van een Bol.com tegoed. Dat is leuk!

Direct personeel nodig?

wij bellen u...

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.