Recruit a Friend

Recruit a Friend Bonus

Bij Westerduin Talent zijn we altijd op zoek naar nieuw talent!

Zie je een vacature voorbij komen waar je zelf geen interesse in hebt, maar waarvoor je wel iemand uit je netwerk kent? Breng dan jouw vriend of vriendin met ons in contact* en maak kans op een leuke Recruit a Friend bonus!

Hoe werkt het precies?

gratis-bon-recruit-a-friend

  • Stuur de vacature door binnen je netwerk;
  • Als er iemand uit je netwerk interesse toont, stuur dan z.s.m. de gegevens (naam, telefoonnummer & e-mailadres) naar ons op zodat wij contact kunnen opnemen. Je kunt dit mailen naar info@westerduintalent.nl o.v.v. Recruit a Friend;
  • Degene die interesse heeft kan ook zelf contact opnemen met ons o.v.v. Recruit a Friend en de naam van degene die je de vacature heeft doorgestuurd;

 

  • Als hij of zij ook daadwerkelijk aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers, dan ontvang je de Recruit a Friend Bonus!

Toont er iemand uit je netwerk interesse? Wij bellen die persoon graag. Laat zijn of haar gegevens achter in het bovenstaande formulier. Let op: Wij gaan ervan uit dat je toestemming hebt om de gegevens te delen. Bij toestemming worden deze gegevens minimaal één jaar bewaard in ons systeem. Ruim voor het verstrijken van dit jaar nemen wij contact op om de toestemming te verlengen. Mocht er geen toestemming zijn gegeven, dan ben jij verantwoordelijk en aansprakelijk.

Uiteraard is de bonus afhankelijk van het dienstverband (parttime of fulltime) en moet diegene minimaal 2 weken aan het werk gaan. Hierna ontvang je een Bol.com bon €15,-. Dus Recruit a Friend en stuur onze vacature door naar een bekende. Wie weet geniet jij dan straks van een Bol.com tegoed.

Dat is leuk!