Nieuwsbericht

Westerduiner van de maand – Rowen Lok

05-04-2019

Rowen is twee jaar in dienst! “Ik was het zelf eigenlijk vergeten, maar best leuk toch!”

Twee jaar werken bij Westerduin, wat was het hoogtepunt?
Ik ga eerst even rustig zitten, want dan ben ik to the point. Oeee, uhhhh, als ik kijk naar het commerciële stuk, dat ik in een hele korte periode 10 uitzendkrachten heb gebracht bij 1 klant. Mijn persoonlijke hoogtepunt wat reislijer zijn. Ja, toen stond ik echt in mijn kracht. Waarom? Omdat ik ervan houd om mensen mee te nemen in een goed verhaal en daarin voorop te gaan. Ik denk dat ik daar wel heb kunnen laten zien wie Rowen is.

Hoe bevalt het bij Talent?
Over een uur en kwartier zit mijn derde week erop. Het is erg wennen, hele leuke, relaxte collega’s. Die had ik Nijmegen niet. Grapje natuurlijk. Het doel is hetzelfde, dus het bemiddelen. Maar het proces ziet er anders uit. Het is een langzamer proces bij Westerduin Talent, minder ad hoc en dat maakt het werk relaxter. Meer tranquillo door je dag, maar ik word wel meer uitgedaagd om zelfsturend te zijn. Je kun je minder laten leiden door de waan van de dag. Ik ben wel commercieel en ik hou van de succesbeleving. Dat kun je bij Westerduin Personeelsbemiddeling zien bij je starters en hier mag je al blij zijn als je bij een klant op gesprek kan of als er überhaupt iemand op gesprek kan. Dat had ik van te voren ook wel verwacht, met die verwachting ging ik hierheen.

Wat is je guilty pleasure? Als je dat wil zeggen…
Oja, dat wil ik zeker wel! Ik kan lichtelijk autistisch zijn wat betreft vliegtuigen. Ik kan in mijn eentje naar Schiphol om vliegtuigen te bekijken. En op mijn werk… Nou, wat ik heb gedaan, verderop staat in een lokaal een bureaufiets. Die heb ik naar binnen gesleept. Terwijl ik dit interview doe, ben ik ook aan het fietsen. Ik hou van gekke dingen doen. Lekker out of the box denken.

Wat is je ochtendroutine?
Die is natuurlijk wel een beetje veranderd, omdat ik dichterbij m’n werk woon. Ik sta op, maak een cappuccino voor Suzanne en twee bakjes kwark. En dan proberen we samen in bed te ontbijten. Eerder zat dat er strak in. Toen hadden we hetzelfde ritme. Daarna maak ik mijn lunch klaar, ga ik douchen (als ik zin heb), kleed ik me aan en gaan. Op de fiets als ik geen afspraken heb en anders met de auto.

Waar heb je een hekel aan?
Onrecht en ik wil wereldvrede. Ik ben niet echt iemand die ergens een hekel aan heeft. Ik ben niet echt iemand die energie aan negativiteit wil verspillen. Maar als je het over iets heel stoms hebt, dan heb ik een hekel aan hardlopen. Het voelt gewoon kut en je bent heel veel moeite aan het doen, maar je gaat niet vooruit. Racefietsen vind ik heel leuk. Ik ben echt meer een optimist.